روح الشباب العرب
بسم الله الرحمن الرحيم



 
الرئيسيةالبوابةاليوميةبحـثالتسجيلدخول
http://im15.gulfup.com/2011-10-28/1319817028982.gif
http://www.n-oor.com/vb/
http://www.n-oor.com/vb/
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
» هوايات
25/11/14, 09:17 pm من طرف زائر

» ابوذر الحلواجي
04/11/12, 07:57 am من طرف هنوي زيزو

» فلم النبي ابراهيم (عليه السلام)
04/11/12, 07:56 am من طرف هنوي زيزو

» تتتتن
20/11/11, 05:17 pm من طرف نور الزهراء

» هل تعرف معنى الهواية بشكل دقيق؟
26/10/11, 08:32 pm من طرف عذاب الروح

» يمه يايمه نعي حزين جدا
25/10/11, 06:34 pm من طرف هنوي زيزو

» ميثم التمار
25/10/11, 06:33 pm من طرف هنوي زيزو

» تعال شوفها زينب .. السيد محمد الصافي
25/10/11, 06:32 pm من طرف هنوي زيزو

» شوفوا هاي الطفلة - السيد محمد الصافي
25/10/11, 06:32 pm من طرف هنوي زيزو

أغسطس 2018
الأحدالإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبت
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
اليوميةاليومية
التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني




شاطر | 
 

 البيتزا علي اصولها واتحدي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عذاب الروح
Admin
avatar

عدد المساهمات : 135
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 18/10/2011

مُساهمةموضوع: البيتزا علي اصولها واتحدي    19/10/11, 08:04 pm

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كيف حالكم ان شاء اله تكونو بخيرالنهاردة بنزل لكم طريقة للبيتزالذيذة واحسن من الجاهزة
بسم الله الرحمن الرحيم
المقاديرلعدد 2 صينية:3كوب كبير دقيق-ملعقة كبيرة سكر-ملعقة صغيرة ملح-ملعقة ونصف كبيرة خميرةنصف كوب زيت-ماء للعجن

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


نعجن نضيف الماء تدريجي حتي نحصل علي عجينة متماسة وطرية ونغطيها لمة نصف ساعة
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


تقسم العجينة علي 2 صينية وتفرد متساويةزنوع عليها الصلصة(نقلب بصلة مبشورةعلي النارفي شوية زيت الي ان تصفر فقط ونضيف ملعقة ثوم مفروموتلب ونطفي النار قبل ان تحمر ونضيف ملعقة صغيرة ريحان مجفف

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي



اما الصينية الاخري فبعد الصلصة نوزع السوسيس(النقانق)

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


نغطي الصواني بجبنة الموتزاريللاوالجبن الشرائح
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي



الصينية اللي فيها سوسيس اوزع عليها الطماطم والفلفل والزيتون واترك الاخري كما هي حتي تكون بيتزا الجبنة

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


يتبع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عذاب الروح
Admin
avatar

عدد المساهمات : 135
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 18/10/2011

مُساهمةموضوع: رد: البيتزا علي اصولها واتحدي    19/10/11, 08:05 pm

اصبح الان عندنا 2صينية بيتزا واحدة بالسوسيس وواحدة بالجبنة او المارجريتا

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


نتركها لمدة نصف ساعة ثم نحمي الفرن علي نار عالية ودخلها الي ان تاخذ لون

وادي الصينية الاولي

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


وهنا بيتزا الجبنة او كما تسمي مارجريتا

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


شكلها من الداخل

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي



واتفضلوا صنفين بيتزا لارضاء كل الاذواق وصدقيني مش حتشتري بيتزا بعد كدة

ودة طبق اول ارد

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


اسيبكم دلوقتي بصراحة تعبت بس مش مهم اي تعب لاجل عيونكم
اشوف ردودكم وتشريفكم موضوعي واتترككم في رعاية الله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
هنوي زيزو



عدد المساهمات : 280
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 17/10/2011
العمر : 28
الموقع : المنيزلة

مُساهمةموضوع: رد: البيتزا علي اصولها واتحدي    21/10/11, 09:04 pm

يا سلاااااااااااااااااااااااااااااام
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
البيتزا علي اصولها واتحدي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
روح الشباب العرب :: قسم عالم حواء :: روح مطبخ ومأكولات :: معجنات و مخبوزات-
انتقل الى: